Velkommen!

Hos Vind byg er vores nøgleord Kvalitet og Gennemsigtighed. Vi tror på, at vores ekspertise indenfor tømrerarbejde og projektstyring, giver dig det bedste slutresultat. Vi arbejder ikke med skjulte gebyr eller lignende og du får 100% gennemsigtighed i vores tilbud.

Leder du efter nogen som kan hjælpe dig med stort og småt indenfor tømrer -og nedbrydningsarbejde, så kontakt os for et uforpligtende tilbud! Har du brug for hjælp til projektplanlægning af et projekt, så tøv heller ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring og samarbejder med andre håndværkerfag, som ligesom os, er stolte af vores erhverv og det skal resultatet altid afspejle.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os for et uforpligtende tilbud